=

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Beach

DISCOVER THE UNEXPECTED

Een verblijf op een Afrikaanse beach is een heerlijkheid

Ervaar de rust en de ongedwongenheid van een prachtig parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen met een subliem uitzicht op de Indische Oceaan. Het is de ideale plek voor totale ontspanning, stijlvolle romantiek en genieten van het ultieme beach gevoel.

Afrika herbergt een schat aan onbekende paradijselijke strandjes

Stijlvolle accommodatie aan de meest prachtige witte stranden. Een selectie van kleinschalige en bijzonder sfeervolle beach resorts en boutique hotels met een adembenemend uitzicht op de oceaan. Zo slaapt u met het geruis van de zee op de achtergrond en met het mooiste zicht op de sterren. Dit alles zorgt voor een heerlijk relaxte beach stay en maakt het tevens een zeer geliefde honeymoon bestemming.

Een African beach stay bevat alle elementen van een exotische vakantie. Een weldadige massage op het strand, tropische cocktails bij zonsondergang en knusse candle light diners aan zee. Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld of ga op zoek naar unieke zeeschildpadden. Verken historische stadjes in het binnenland en trek door tropisch regenwoud vol bijzondere dieren en planten. Dit alles aangevuld met de glimlach van de vriendelijke bevolking met hun relaxte manier van leven.

Private safaris

Afrika is naast paradijselijke stranden vooral gekend voor magnifieke wildparken. Combineer een ongedwongen strandvakantie op een exotisch eiland met een onvergetelijke safari door de mooiste natuurgebieden. Verblijf in exclusieve tented camps te midden van de Afrikaanse bush.

Alle beach stays worden voor u op maat gemaakt door Anne Aymone

African beaches zijn voor liefhebbers die op zoek zijn naar het pure beach gevoel. Geen drukte en massatoerisme, maar ongedwongenheid, rust en kleinschaligheid. Dit alles met een vriendelijke glimlach en een Afrikaanse touch.

Anne-Aymone

Voor een indruk van mijn beach stays

TO THE BEACH

U kunt bij ons voor alle soorten beach stays terecht

Lemmens Travel organiseert beach stays op de mooiste plekken aan de Indische Oceaan

Zanzibar/Tanzania – Kenia – Seychellen – Mauritius – Mozambique – La Réunion – Madagaskar – Malawi

Meer informatie

Wilt u meer weten over de beach stays, maak dan graag een vrijblijvende afspraak met Anne-Aymone.