=

‘Heri ya mwaka mpya’ … oftewel happy new year!
Op een prachtig, gezond en gelukkig jaar, gevuld met gezelligheid, prachtige reizen en vooral veel genieten. 

Terugkijkend op 2022 kan ik zeggen dat het een bijzonder jaar is geweest. Hoewel we allemaal te maken hebben gehad met de uitdagingen van de pandemie en de reissector het zwaar te verduren heeft gehad, heb ik ook mooie herinneringen en schitterende reizen gemaakt in mijn ‘beloved Africa’.

Photo by Karlien G Photography

Persoonlijk heb ik dit jaar de meest unieke ervaring gehad door met mijn man Tim te trouwen in Afrika, wat onvergetelijk was! Aan de rand van de Zambezi vlakbij de Victoria watervallen in Zambia hebben wij elkaar het ‘ja’-woord gegeven en hebben wij het in stijl gevierd tussen de wilde dieren en vrolijk dansende Zambianen.
 
Ik wil graag al mijn klanten bedanken die mij ook dit jaar weer hebben vertrouwd om hun droomreis op maat te laten ontwerpen en die hun bijzondere ervaringen vol enthousiasme met me gedeeld hebben bij terugkomst. Als u een impressie wil van hun verhalen, kunt u een kijkje nemen op travelafricainstyle.com/testimonials/


Met veel plezier kondig ik ook aan dat ik in 2022 de naam van mijn bedrijf heb veranderd van Lemmens Travel naar Travel Africa In Style. Naar mijn mening geeft deze naam beter weer waar mijn safari business voor staat: reizen in Afrika met de focus op stijlvolle en kleinschalige accommodaties, een persoonlijke service en unieke ervaringen.

Photo by Isibindi Africa

Vanaf 2023 zal ik met regelmaat een blog met de naam ‘The Africanist’ publiceren met allerlei interessante weetjes over reizen in Afrika. Door een toenemende interesse van een internationaal clientèle zal deze blog in het Engels verschijnen. Houd dus graag mijn website en social media in de gaten voor meer informatie. Deze maand gaat mijn blog over Kwazulu-Natal, één van de meest diverse provincies van Zuid-Afrika! Aanvullend hierop wijd ik ook een blog aan één van mijn favoriete accommodaties in deze provincie, namelijk Thonga Beach Lodge. Vind hier beide blogs:
Discover KwaZulu-Natal, the most vibrant & diverse province of South-Africa
Thonga Beach Lodge: a sea and turtle paradise


Mocht u na het lezen van deze blog ook zin hebben om deze schitterende locaties te ontdekken, heb ik speciaal voor liefhebbers een reis op maat ontworpen. Naar mijn mening is dit een fantastische ‘value for money’ reis en ervaring (vanaf € 1809,- per persoon voor 8 dagen). Volg deze link voor een video impressie: Safari, Forest and Beach 

Uitkijkend naar het nieuwe jaar, 2023, hoop ik u weer te ontmoeten en wellicht wederom te laten genieten van een onvergetelijke reis in het schitterende Afrika!
 
Cheers to a beautiful new year!