=

Over Anne Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Over Anne-Aymone

BUSHGIRL

Safari’s op maat gemaakt door een echte safari gids

Al sinds haar prille jeugd heeft Anne-Aymone, oprichter en directrice van Travel Africa In Style, twee grote passies: reizen en wildlife.

Door de drukke internationale carrière van haar ouders reisde zij als klein meisje mee naar verre bestemmingen en ontstond haar liefde voor reizen, evenals het verlangen om de prachtige natuur te bewonderen. Inmiddels heeft zij zo goed als alle continenten bezocht en heeft zij een speciale voorliefde voor het Afrikaanse continent.

Het mag dan ook niet verbazen dat de tweede grote passie van Anne-Aymone wilde dieren is. Haar interesse is zelfs zo groot dat zij voor haar studie Internationale Politiek aan de Universiteit van Maastricht afgestudeerd is met specialisatie “The Protection of Animals”. De daad bij het woord voegend besloot ze na haar opleiding “Red for Wildlife” op te richten, een fonds ter bescherming van bedreigde diersoorten.

Haar ambitie tot ‘Bushgirl’ – een vrouw gespecialiseerd in de Afrikaanse bush – nam verder toe en zo ging Anne-Aymone zelfs wildlife studies volgen in Zuid-Afrika en Kenia tot wildlife ranger en safari gids. Enkele avonturen en diploma’s verder was ze ervan overtuigd dat ze van haar passie haar werk wilde maken en zette ze haar eigen business op gespecialiseerd in safari’s en Afrikaanse beach stays.

Het is een genot om van je passie je werk te kunnen maken. Je grote liefde voor reizen en wildlife te mogen delen met anderen. Je te verdiepen in de mooiste plekken ter wereld en te luisteren naar wensen van reizigers om zo hun droomreis te creëren. De grootste voldoening haal ik uit het feit dat reizigers terugkeren met een tevreden glimlach op hun gezicht.

Anne Aymone

De safari’s en beach stays die Travel Africa In Style op maat maakt zijn geen standaard safari’s. Als FGASA® gediplomeerd wildlife ranger en privé safari gids onderscheidt Anne-Aymone zich van anderen door elke safari persoonlijk te ontwerpen op basis van haar uitgebreide kennis van Afrika, haar jarenlange ervaring in de wildlife wereld en haar betrouwbare contacten ter plaatse.

Typerend voor Anne-Aymone is dat zij altijd de nadruk legt op kleinschaligheid, contact met de natuur, persoonlijke service, professionaliteit en een uniek karakter. Naast het op maat maken van safari’s, werkt zij tevens als privé safari gids onder de naam Bushgirl. Op aanvraag kan Anne-Aymone iedere safari persoonlijk begeleiden.

Zoekt u een bijzonder persoonlijk safari bedrijf dat écht naar u en uw reiswensen luistert en steeds bereid is een stapje verder te gaan om voor u de beste ervaring te creëren, neem dan contact op met Anne-Aymone van Travel Africa In Style. Bij haar kunt u er zeker van zijn dat uw reis met veel liefde wordt samengesteld, en dat maakt het verschil!

Anne Aymone op locatie